Christian the lion

05.jun.2010 @ 14:30 i Blogg 0 kommentarer

God lørdag!

Kjente jeg måtte ta en liten pause fra sola, så derfor benytter jeg sjansen til å blogge litt for dere. I dag vil jeg vise dere noe som etter min mening er verdens fineste filmklipp. Dere har kanskje hørt om løven Christian? Hvis ikke, så skal jeg fortelle dere litt om bakgrunnen.

To menn, John Rendall og Anthony Bourke, kjøpte en løveunge på Harrods i 1969. Den gangen fikk man tak i slike ting der, noe man (heldigvis!) ikke gjør i dag. Men i alle fall, de bodde sammen med denne løveungen, som de kalte Christian,  i leiligheten sin. Løven vokste, og de flyttet ham til møbelbutikken sin.  Men løver blir jo ganske store, og etter et år måtte de gjøre det eneste riktige; nemlig sette ham ut i Afrika for å bli vill igjen. Så de fraktet Christian til Afrika for å sette ham ut i et reservat. Et år senere kom Johan Rendall og Anthony Bourk tilbake for å se om de kunne finne Christian. De hadde fått beskjed om at han hadde fått "løveting" å gjøre, og sannsynligvis ikke kom til å se ham i det hele tatt. Men hvis dere ser på klippet under, så får dere se hva som egentlig skjedde under gjenforenelsen.

Åh, tårevått! Om ikke dette er det meste rørende dere har sett, så vet ikke jeg. Jeg blir i alle fall på gråten hver gang jeg ser klippet. Men er det rart? Dette viser hvor mye dyr og mennesker faktisk knytter seg til hverandre.
Ha en fantastisk fin og solrik lørdag, kjære dere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits